INLOGGEN

Ons verhaal

Mosavizion is onderdeel van Mosadex Groep. Al 35 jaar staan wij dagelijks in contact met meer dan 800 apotheken. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op actualiteiten.

Mosavizion is ontwikkeld vanuit de ervaring die we hebben opgedaan in het apotheeklandschap. Het doel? De informatievoorziening in de apotheek verbeteren. Elke dag wordt ons platform door vele apotheken en zorginstellingen gebruikt om duizenden bezoekers te voorzien van de juiste informatie. Daarmee is Mosavizion uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van narrowcasting. Toegespitst op de apotheek met unieke content op elke locatie. Een op de tien apotheken maakt gebruik van Mosavizion narrowcasting.

Naar de website van Mosadex Groep

Narrowcasting in apotheek

Mosavizion schermen

Hoe het ooit begon

Om te voldoen aan de wens van een groot aantal Mosadex klanten, heeft Mosadex ICT in 2004 een eigen narrowcasting systeem ontwikkeld genaamd Mosavizion.
Dit systeem werd aangeboden aan alle afnemers van Mosadex groothandel en haar dochter ondernemingen.

Inmiddels is ons systeem beschikbaar voor elke apotheek en ziekenhuis in heel Nederland.

Door de jaren heen hebben we niet stilgezeten en goed naar de wensen van onze klanten geluisterd. Dit heeft ertoe geleid dat we nu gebruik maken van een versie met meer gebruikersgemak, integratie van verschillende nummersystemen en nieuwe software pakketten voor nog mooiere presentaties. Maar ook de hardware heeft een ontwikkeling doorgemaakt met kleine krachtige players en professionele led-schermen. In combinatie met optimale service en begeleiding zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt. Wij zijn terecht trots op de behaalde resultaten en dat zonder winstoogmerk! Een dienst van Mosadex Groep, samen elke dag beter!

Heb je vragen?

Onze helpdesk staat voor je klaar!

Helpdesk Mosavizion
+31 88 990 80 02
info@mosavizion.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Download nu de brochure!


© Mosavizion 2024